دانشمندان استراليايي پس از تحقيقات همه‌جانبه و بي‌شمار به اين نتيجه رسيده‌اند که بيشترين ميزان مواد مفيدي که نه تنها ريسک ابتلا به غدد سرطاني را کاهش داده بلکه ارگانيزم را از بيماري‌هاي عروقي و قلبي در امان نگاه مي‌دارد، در سيب موجود است. به گزارش «نووستي»، به گفته کارشناسان، سيب به لطف وجود آنتي‌ اکسيدان‌هاي قوي در خود، واکنش مطلوبي بر ارگانيزم انسان مي‌گذارد. در هر سيب، دو برابر بيش از چاي، سه برابر بيش از پرتقال و بيش از هشت برابر نسبت به موز، آنتي ‌اکسيدان وجود دارد. پيش از اين، دانشمندان آمريکايي ثابت کرده بودند که مصرف دايم سيب و آب سيب از تخريب سلول‌هاي مغزي که موجب فراموشي خاطر مي‌شوند، جلوگيري مي‌کند. مرجع:تابناک